Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2019 11:57 - ОТНОВО ЗА ЧСИ
Автор: bosia Категория: Други   
Прочетен: 2992 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 

До Специализирана прокуратура гр.София

Копие до Данс

Копие до Радио Свободна Европа

Копие до Сайт ,,Бивол”

Копие до НПО ,,Солидарност” г-н Ивайло Илиев

Копие до СНЦ ,,Покана за доброволно изпълнение”

Копие до Камарата на ЧСИ

 

С И Г Н А Л

 

От:

1. Делчо Хараланов Иванов,ЕГН:5409048502, с пост.адрес гр. Хасково, ул. “Княз Дондуков” № 6

2. Добринка Делчева Иванова, ЕГН:7410048518 с пост.адрес гр. Хасково, ул. “Княз Дондуков” № 6

3.“ Хелиус” ЕООД, ЕИК 126635157, гр. Хасково, ул. “Княз Дондуков” № 6, представлявано от Добринка Делчева Иванова, ЕГН:7410048518 – Управител

 

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, УВАЖАЕМИ  Г-ЖО/Г-Н ПРОКУРОР

 

            С риск  за имената си и последствията след този сигнал си позволяваме да Ви пишем и да искаме Вашето съдействие. В град Хасково се извършват някои ,,незаконни” действия от частния съдебен изпълнител Захари Запрянов с рег.№875, с район на действие Окръжен съд град Хасково, а именно:

            1.Вземанията на местни данъци и такси са прехвърлени на въпросното ЧСИ. Хората си плащат на каса на общината данъците, но след шест месеца или една година средно получават съобщения от ЧСИ за описи на движими и недвижими имущества и  съобщения за продажби. Когато посетят кантората на  ЧСИ потресени от съобщенията, за да разберат за какво става дума, те са посрещнати от две неучтиви, нелюбезни, арогантни служителки, скрити и надничащи зад нещо като бар-плот. Хората стоят прави без възможност да седнат и да прочетат на спокойствие делата си, ако  въобще им ги дадат,  и да вникнат в съдържанието.Обикновено делата не се предоставят за разглеждане с извинението че са на доклад или че ЧСИ-то отсъства от кантората си.  Дори не  се казва на гражданина, че може да ползва услугите на компетентно лице например адвокат, медиатор, счетоводител или други експерти или компетентни лица. След евентуално прочитане в такива условия  на гражданина се съобщава инфарктно, че трябва да заплатят една голяма сума почти винаги еднаква с размера на дълга по  изпълнителното дело.Служителките не дават обяснения и разбивка за какво е тази обща сума.Хората остават в потрес и влизат веднага в неистов спор как са платили на каса целия дълг посочен в съобщенията от общината или съобщенията на  ЧСИ-то,  и изведнъж имат пак дължима същата сума - натрупани разноски на ЧСИ по принудителни действия.

2.Чси-то е съдружник във фирми:

2.1.,,ЛУКСОР 2014” ООД , ЕИК:203103840 със сестра си Вера Георгиева Георгиева и майка си Веска Георгиева Запрянова – бивш председател на Адвокатска колегия Хасково.

2.2. ,,ЛПЗ-ИНВЕСТИЦИИ” ООД, ЕИК:201765293, с ъс съдружник Делчо Николаев Пехливанов основен участник по  обявени от ЧСИ-то търгове за закупуване на имоти.

2.3.,,ЛПЗ-АГРО” ЕООД с управител Делчо Николаев Пехливанов и основен собственик на капитала ,,ЛПЗ-ИНВЕСТИЦИИ” ООД, ЕИК:201765293.

 Прилагаме справки от Търговски регистър. Информацията е публична и е достъпна за всеки, който желае да направи проверка и потърси отговорност от тези лица.

             Лицето Делчо Николаев Пехливанов  извършва търговска дейност чрез фирми: 1.,,ЕЛ ДИ ТРЕЙДИНГ”ЕООД ЕИК:202513295, 2.,,ГРИЙН ПРОФИТ”ЕООД, ЕИК:203717639, 3. ,,САНИКА 2003”ЕООД, ЕИК:1311141167- това е агенция за недвижими имоти с помощта на която се ,,управляват „ закупените имоти от търговете, 4.,,КОМЕРС ИНВЕСТ” ЕООД, ЕИК:126744154, 5. ,,АИДА – ПР” ООД,ЕИК:126742554,  6. ,,НЕОПРОФИТ”ЕООД,ЕИК:202263087, 7.,,ИНТЕКС-ИНВЕСТМЪН”ООД, ЕИК:203917166, 8. ,,АГРО-МС”ЕООД, ЕИК:126729197.   

            Прилагам справки  от Търговски регистър за всяка от фирмите.Тези фирми участват в търговете за продажба на апетитни имоти по изпълнителните дела на ЧСИ-то. Това е абсолютен конфликт на интереси и намирисва на СХЕМА.

            Нима това не е незаконно обогатяване на ЧСИ на гърба на населението от Община Хасково. Нима тези хора, които нямат пари да си купят хляб трябва да помагат за закупуването на апетитни имоти и развиването на фирмите свързани с ЧСИ-то.

            Моля Ви уважаеми дами и господа, прокурори и журналисти , помогнете ни, като извършите проверки, ангажирате гражданската отговорност на виновните лица след установяването на такива и най-накрая да се спре този  психически тормоз върху нас лично и върху нашите съграждани.

            Умоляваме Ви за спешни действия и спиране на нарушаваните законови и подзаконови норми, касаещи неприкосновеността на фирмената ми собственост.

            Прилагам приложения съобразно  горепосоченият тескт и копие на входирана жалба към КЗЛД за неправилно връчване на съобщения по изпълнителни дела от дата 09.04.2019г.

           

            17.04.2019г.              

            гр.Хасково   

                                   С уважение: 1. .......................................................

                                                                       /ДЕЛЧО ХАРАЛАНОВ ИВАНОВ/

                                                          

                                                           2.........................................................

                                                                       / ДОБРИНКА Д. ИВАНОВА /

 

 

                                                           3.............................................................

                                                                       / ,,ХЕЛИУС” ЕООД/

ИЗПРАЩАМ И СКАНИРАНО ЦЯЛОТО  ИД№1999/2016 ГОДЛ ПО ОПИСА НА ЧСИ ЗАХАРИ ЗАПРЯНОВ КАТО ВСЯКА СТРАНИЦА ЕЗАВЕРЕНА ОТ ЕГОВИТ СЛУЖИТЕЛИ!   

 





Гласувай:
1



1. blagoalex - Българската Прокуратура и нейните структури не са инструктирани от Мафията да предпримат каквито и да е действия срещу ЧСИ
20.04.2019 11:25
Всичките действия на терористичната и престъпна организация наречена Българската Прокуратура и нейните структури управлявани от марионетките на организираната престъпност Сотир Цацаров, Иван Гешев и другите е описана частично в блога blagoalex Същият този Гл. Прокурор на РБ , както и неговите заместници отказаха да отговорят на въпросите отправени към МП Бойко Борисов където самите въпроси са и съответно обвинения към Българска Прокуратура и нейните структури виж блога blagoalex С който и да се среща представителя на тази държавна институция представляваща защита на " Българската Комунистическа и Ционистическа Мафия " и " тотален отказ на българските граждани от Правосъдие е доказана многократно. В едно от делата срещу Българска Прокуратура с обвинения за доказани терористични и престъпни структури управлявана от престъпници е вече в Софийски Апелативен съд виж. блога. И поради факта , че съдебната система в РБ и Българска Прокуратура служат и се контролират от организираната престъпност да я наречем условно и меко казано " Мафия" тотално се контролират от една организация която продължава да унищожава българското население чрез методите на систематичен съветско ционистки терор и тормоз на българското население. Същите престъпници завладели държавната власт на всички нива заедно и поотделно с другите от сдружението на "Гробарите" , като ГЕРБ, БКП- БСП, СДС, ДПС, и другите дребни но важни формирования създадени от Държавна Сигурност и КГБ създадоха една система на тотален съветски ционистки контрол на всички сфери на държавната власт и тотален контрол на медиите с цел да се разпространява дезинформация и лъжливи новини с цел да се контролира, манипулира и лъже българското население. Сдружението на ГРОБАРИТЕ доведоха българското население чрез неописуема престъпна дейност до дъното на бедността и до безизходицата. Вместо Държавата България да бъде както в цивилизованите европейски страни, държава на българските граждани , описаните по горе я превърнаха в държава и инструмент на организираната престъпност управлявана от ционистки агенти на ДС и КГБ ( ФСБ, УСБ) и други свързани с тях ционистки терористични организации като баварската Ханс Зендел.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11734454
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031