Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2017 20:02 - Човечеството скоро ще стане безсмъртно?
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 2694 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Човечеството скоро ще стане безсмъртно? на 28 ноември 2017 г.
image

http://tainy.net/57708-chelovechestvo-skoro-stanet-bessmertnym.html
 Изследователите стигнаха до шокиращо заключение - в човешкото тяло наистина има душа с тегло двадесет и един грама. За първи път експерименти с претеглянето на умиращи пациенти в болницата на смъртното им легло бяха извършени от американския лекар Дънкан МакДугал през 1909 г. Сега учени от цял ​​свят разработват проекти за трансплантация на душата от едно човешко тяло в друго и също така са ангажирани в задачата да удължат периода на пълноценно функциониране на човешкото тяло. Геронтолозите твърдят, че физическият живот на хората за няколко стотин години е напълно възможно. Но заслужава ли вечният живот на тази невероятна борба и жертва за нея от учени от цял ​​свят? Какви катаклизми на планетата могат да доведат до универсално безсмъртие? И колко скоро ще има панацея за старост и болест?

Всеки ден повече от сто хиляди души умират от стареенето. Ако хапчето от застаряването е наистина достъпно за всяко човешко същество, тогава броят на възрастните на планетата ще се увеличи драматично, а броят на хората, които вече са на Земята, се приближава до осем милиарда. По тази причина неизбежно ще има пренаселване и вследствие на това недостиг на храна и прясна вода, световната хранителна катастрофа ще бъде набутана върху човечеството. Хората ще трябва рязко да ограничат плодородието. Ще започнат глобални военни конфликти за териториите в глобалната битка за оцеляването на народите. Доктор на физическите и математическите науки, професор Капица нарича тази ситуация "демографски преход", защото населението на света на възрастните хора ще достигне четиридесет процента, докато броят на младите хора под двадесет години на рязък спад,

Лекарство, което удължава живота на човечеството най-малко два пъти, ще се появи много скоро, може би през следващите пет години. Учените от Университета на Сидни в Нов Южен Уелс заявиха, че са измислили вещество, което не само облекчава много от ужасните заболявания, но и като цяло забавя стареенето. Според изобретателите на ресвератрол, австралийски биолог и професор по генетика Дейвид Синклер чудотворната структура на лекарството е в състояние да лекува сериозни заболявания като рак, цироза, болест на Алцхаймер и диабет. Първите експерименти бяха проведени на мишки, вече на публични доброволци от цял ​​свят.

Търсенето на еликсир на младостта от изследователите продължава за втори век поред, но щом отделен професор е по-близо до другите, той решава да разреши загадката на живота и безсмъртието, сякаш трябва да бъде убит в подигравка. Така например, през ХХ век в Русия десет признати учени от цял ​​свят внезапно напуснали света, след като се появи на прага на разкриването на тайните на безсмъртието на молекулярно ниво.

Най-странното в това отношение е, че абсолютно всички лабораторни доклади и данните, получени в хода на експериментите, също бяха хвърлени в забвение. Истински пример за света, дори и в съветския период в края на миналия век в затворен Урал изследователски институт изчезна под странни обстоятелства акад Алексей Mezentsev, който се занимава с проблема за застаряването и подмладяване, както и неговият партньор на биологичното дизайна на Новосибирск Виктор Kostjukov почина точно преди този инцидент. Не е рецепта или формула еликсир на безсмъртие или съставки разработен им против стареене медицинско устройство, обикновено няма данни са само последователи и практикуващите в лабораторията от интерес за лекарства на изследването: мелатонин, promitsin, метформин.

Друг пример, в края на Втората световна война, на комунистическия ръководството на СССР изправени Съветския медицинска задача - спешно да се намери начин да се бори на човешкото тяло срещу опасна радиация и пространството йонизация в случай на вражеско нападение ядрена. Той ръководи научната насока на медицинските изследвания за средствата за защита срещу изотопно излъчване и висока радиация, доктор Алексей Дорогов.

През 1947 г. неговата научна лаборатория вече е разработила универсален лекарствен продукт ASD (антисептичен стимулатор Дорогова) - панацея за всички болести. По време на тестването на прототипи върху доброволци се откриват такива странични ефекти като подмладяване на кожата, изглаждане на бръчките, посивяване, растеж на космите и пълнене на зъбите. В периода от 1953 г. до 1956 г. учен А. Дорогов е назначен за научен институт, където неговите пациенти са били изключително членове на партийния апарат на СССР. Обаче скоро лекарят умря от въглероден монооксид в странна къща при неясни обстоятелства и наказателното дело беше бързо затворено. Лабораторията на учения беше разпуснато, клиничните изпитания бяха отменени и цялата натрупана информация, изчисления, резултати от експерименти за години плодотворна работа на изследователи бяха иззети и неизвестни, където се скриха.

Досега научният подход към проблема със застаряването на организма се е променил значително в сравнение с миналия век. Новите радикални нанотехнологии от съвременната епоха направиха възможно в медицината да се развият микроскопични нанороботи с размерите на човешка клетка. Нанороботите са способни да доставят директно през кръвта на пациентите лекарствени вещества до възпалителния фокус и биологичния материал, за да ремонтират увредените зони в тялото. В близко бъдеще учените планират да проведат универсална киборбизация на клетките, да излекуват отвътре или по-скоро да не допускат болестта.

Съвременният възглед за решаването на проблема с удължаване на живота и подмладяване на организма клетки е насочено не към алхимията с избора на компоненти, на случаен принцип с всички сортове от странични ефекти. Днес, учените обмислят информационния подход под формата на програмен код на стареене, "пришити" в човешкия геном с началото на първата клетка на човешкото тяло и затова търсят начин да се справи тази програма, и да рестартирате човешката раса до изцеление и подмладяване.

 

 




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. nedovolen - В статията има и някои неистини, ...
08.12.2017 21:46
В статията има и някои неистини, като пренаселеност, примерно.
Всичкото световно население може да се събере на половината от териториата на Австралия и да си има достатъчно за живеене.
Според акад. Б. Болотов, човек може да живее вечно, ако кръвта му стига до всички органи и си подмладява клетките, за което има технологии.
Други пасажи не ми се коментират.
цитирай
2. universalnia - А бе тия ги разправяй на баба си.
09.12.2017 08:47
А бе тия ги разправяй на баба си.
цитирай
3. dartanjan - Такива статии са в духа на ню ейдж ...
10.12.2017 08:52
Такива статии са в духа на ню ейдж сатанинската идеология, която иска да издигне тленният грешен човек до статут на Бог.

Но грехът не може да живее вечно защото е във фундаментално противоречие със живота и когато напълно се развие ражда смърт.

Истината е че венецът на живота ще получат само тези, които опазят докарай Божиите заповеди първите четири от които са любов към Бога и вторите шест от които са любов към ближният, и вярата в Исуса Христа, Който е наш Създател, Поддръжник и Спасител.
Само тези кротки хора които се смирят пред вечната правда на светият Бог и отдадат слава Този който е направил Небето и Земята и всичко що има в тях, ще получат правото да влязат в Светият град новият Йерусалим, в който няма да влезе нищо нечисто.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745051
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031