Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2017 23:27 - Полицията: "Педофил" Хю Хефнър беше убит
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 20805 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Полицията: "Педофил" Хю Хефнър беше убит

29 септември 2017 г. Бакстър Дмитрий Конспирации 50

image

Полицията твърди, че е започнала разследване на смъртта на Хю Хефнър, а вътрешниците вярват, че "е много вероятно " основателят на Плейбой да е заглушил, преди да може да назове холивудски елитни педофили като част от сделка. 

Хю Хефнър беше намерен мъртъв в подозрителни обстоятелства в сряда в дома му в Лос Анджелис, само няколко дни преди да бъде арестуван по обвинения в секс срещу деца, според полицейски източник в Лос Анджелис.

Хефнър се занимаваше с полицията ежедневно през последните три седмици, опитвайки се да сключи сделка за разглеждане на жалби, след разследване, започнало през 2009 г. след дело срещу Хефнър, внезапно "горещо".

Делото през 2009 г. не отиваше никъде. Просто не можехме да докажем нищо. Имаше много косвени доказателства, но в крайна сметка то просто се свеждаше до думата си спрямо неговата ", казва източникът на LAPD.

Делото за 2009 г. стартира от Sheri Allred, роден в Лос Анджелис, който твърди, че Хю Хефнър я е изнасилил, когато е била на 5-годишна възраст.

Но през август тази година делото бе възобновено след като " бяха подадени значителен брой подобни жалби. След разпитването на г-н Хефнър разбрахме, че има планини с инкриминираща лична информация за мощна група холивудски педофили.

Говорим за мъртви момичета на олтари, жени в клетка и измъчвани от години, холивудски изпълнители заснемат, изпълнявайки най-мръсните действия за изнудване, тъй като най-злите действия винаги се извършват на най-невинните. "

Изграждахме една от най-големите педофилски нападения в историята, със сигурност най-голямата в този град през живота ми .

"Бяхме разговаряли с него, за да можем да се справим с физическите доказателства и наистина да отидем след педофилите, но после го намерихме мъртъв. "

ПУСКАЛЕН ПУСКА

Детективите изследват дали Хю Хефнър е бил самоубийствен, а смъртната сцена по-късно е подредена така, че да прилича на естествена смърт. Екип от следователи е въведен в действие и те отказват да изключат наказателна отговорност за убийства.

Ако можем да докажем кой е мълчил Хю Хефнър, тогава ще имаме осезаема връзка с някои от най-могъщите хора в страната, които изпълняват неописуеми дела с деца".

image

На въпроса дали Хефнер участва активно в споменатите " неописуеми действия ", източникът на LAPD каза: " Виж, всички знаем вкуса му. Но това не означава, че той често не се отегчава от лесния секс с предсказуеми партньори. Первертите трябва да намерят по-болни и по-болезнени неща, за да се включат.

Да се ​​разкрие истината и да се разкрият всички елитни хищници ".




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39689481
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31011
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031