Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2016 20:07 - Как се унищожава един народ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1829 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 01.12.2016 21:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

ДС - Тора Ностра е юдейската змия - клон на КГБ/ФСБ/Моссад - която ще ви мюслимизира или цигханизира според ситуацията. Тя е центъра, който координира пионките начело на многобройните червени фирми,( в които работите -бел.ред.) ограбили държавата ви, и ги юрганизира в кошерен легион( чиято дейност след време ще бъде заменена от мощен компютър). Служителите на легиона, пчеличките, са главните потребители които мафията трябва да насочва да потребяват - по равно и справедливо, по комунистически, от интернационалните или местни червени фирми, а дребен и среден бизнес ще бъде унищожени, именно на тези кошерни потрбители се крепи пирамидата.

image

„Призракът на комунизма“ измести здравия човешки дух и
запокити добродетелите на народа в подземията на своята порутена сграда. Според християнството и повечето останали верски доктрини съществуването на духа без тяло е възможно. Но на тяло без дух е изключено.Огледайте наоколо. Какво друго виждате, освен зомбитата на милиционерщината – същества без дух и духовност.

Комунагите успяха да усвоят най-съществената част от Новия Завет,..."тайната вечеря",... която превърнаха в продължителен социалистически банкет.

Те се оказаха особено издръжливи и живееха в един денонощен пир.

Кой от вас не е виждал как закланото пиле живее още няколко минути, подскачайки в агония?

image

Гониш кадърните и умни хора извън страната, като не могат да си намерят добре платена работа, освен в държавната администрация, т.е. на твое подчинение.

Режеш възможността им да гласуват на избори, нищо, че те могат да гласуват само за това, което им се предлага в страната, а то пак е под твой контрол. По-лесно е без тях-без изненади. 1 милион администрация-държавна, общинска и семейства гласува за НАС. Останалите да си пръскат вота.

image
Комунистите са професионални лъжци и измамници. Нещо повече, злото в тях тлее. И не дай Боже, паднем ли им, за пореден път ще ни посичат със сърпа, брадвата, търнокопа и мотиката, и ще разбиват черепите ни с чука.
Днес този троянски кон на Кремъл у нас е под крилото на посолството на САЩ, близък е до фондации от сорта на „Америка за България…



Държиш в зависимост населението, като работещи бедни. От страх да не загуби работата си някой не шуква. Болшинството са заробени с кредити, а частните съдия изпълнители и банките имат чл. 417 ГПК, нищо че противоречи на еврозаконодателството.

image
Ротшилд създаде чрез Карл Маркс КомунизЪма(в основите си юдаизъм) който финансира и днес, за да насочва чрез него работниците, пролетариата срещу създаващите фабриканти и индустриалци, но не и срещу истинските паразити кръвосмучещи цялото население на планетата.
Но тъй като злото в Каки Юга се реплекира [ Репликация на ДНК се нарича удвояване на молекулите на ДНК (при някои вируси на РНК) при участието на специфични ензими и белтъци. Репликаторите са врагове на героите от Старгейт Атлантис и Старгейт SG-1 от галактиката Пегас. Те са група от механични наноро
боти, които сформират човешко тяло или машина подобна на паяк.]

Създадените комунисти станали кабало-капиталисти, получили собствен паразитичен живот и започнали да използват същата схема на по-ниско ниво за унищожаване на дребния и среден бизнес, като настройват робите си и партийните си агитки срещу истинския т.е. дребен бизнес който продавал скъпо, не внасял данъци и други подобни червени агитации.

Естествено при такива огромни кражби да ги е страх от независими/свободни хора, и затова са в конспирация за унищожаване на този бизнес и вкарването му като пролетариат в интернационалният червен бизнес, което става постепенно лека полека, за да не бие на очи.



Убиваш бизнеса. Страната само на думи има пазарна икономика. Тук могат да оцелеят само фирмите приближени до властта. На останалите пращаш проверки от десетките държавни институции, признавани да убият всякакъв напън за частен, нерегулиран от ТЯХ бизнес.

image

Основната цел на комунистите "левити" днес е унищожение на средния бизнес. Окрупнявания на банки и финансови къщи, на червени производствени, търговски, транспортни, развлекателни компании, хотелиерски и ресторантьорски вериги, в малко на брой свръх големи – гигантски – корпорации, това сме го живели. Това е колхозничество, текезесарщина, несвобода, невъзможност за изява на човешките качества, възможности и намерения, комунизъм!
Докато не се конфискува обратно всичко откраднатото от комунагите, тези демони в човешка форма няма да се кротнат и ще доведат страната до погибел.




Въвеждаш хиляди регулации, не спазваш законите, но народа няма сили, нито пари да си търси правата по съдебен ред.

Скапваш образованието, изваждаш на пазара на труда все повече неграмотни, които не могат да се реализират и единствената им алтернатива е да чакат социални подаяния.

Даваш на учителите мизерни заплати и им се подиграваш в Арена ,,Армеец", като си ги докарал там на разноски на данъкоплатците или Европа.

Ти си велик, те могат само да ръкопляскат, нямат думата!

,,Четири крака-да, два крака-не"

Чалгазираш нацията.

Кебапчета бира и сръбска или Димитровградска музика

Променяш ценностната система на населението.

Не е важно дали си умен, а каква кола караш и колко пари изкарваш, независимо как, и кого познавам, разбира се!

Да не ти пука колко ТЕ крадат, важното е ти да имаш за храна и екскурзия до Англия на ултра ол инклузив.

Убиваш съдебната система.

Крадеш колкото си искаш, но няма кой да ти повдигне обвинение, нито пък да те осъди.

Купуваш съдии, прокуратурата е твоя и ти си вечен господар на малоумен и пасивен, страхлив и покорен народ!

Купуваш медиите, които не са твои, просто са на хранилката ти. Няма бизнес, различен от твоя, който да подкрепи опозиционна преса. Малцината журналисти, които посмяват да ти се опълчат, са заглушавани от болшинството ти медии, които бълват рязане на лентички, процентни успехи и видими резултати.

Гледам филма ,,Горяни" по БНТ.

Заловена група на нелегално преминаващи през границата - 5 човека-бръснат, хлебар, 2 ученика-7 клас и 1 ученик 6-клас убити!

Къде е този народ?

Къде са тези българи с достойнство и готови на борба, за да не бъдат поробени? - (около 80% работят за унищожението на страната си под ръководството на ДС - бивши и ню куки, роби на комунагите, държавни служители, съдебна система и с малки изключения партиите заедно с целият си електорат от ягнета - бел.ред..)

image 

Докато агента на ДС, Динко Вълев от Ямбол се издига от кукловодите му в очите на слепите в Румъния арестуваха четирима негови колеги за трафик на хора. "Героят" работеше в групите на ДС (пипало на ФСБ) за пренос на бежанци към Европа, като им обираха за награда паричките. Не случайно мигрантите нямаха цел България, така са били инструктирани. Но нелегалната ДС режат клона на който стоят, защото след време руските служби ще предадат на ЕС съответната информация(за участието им в трафика), и ще бъдем изритани от Европа - каквато е и целта на Путин.
Шоломонов трябва да изпълни две главни задачи поставени му
от Ротшилд, унищожаване/разпадане на ЕС и строеж на АЕЦ Белене(която около 2030 г. ще се използва за ядрен шантаж), ако не ги изпълни ще падне от власт.



Бяха убити от ,,Белене", от ДС, от статуквото, което не си е отивало.

Днес, българинът покорно е навел глава и му е все едно кой го управлява, стига да има хляб на масата и бира в хладилника.

image

Как левитите превърнаха населението на Земята в биороботи - евреи, консуматори?
Нов тип евреин ще владее народите с жезъл.
Ето днес в Кали Юга всички сте евреи.
Главно чрез реверсиране на словото и след това чрез банки, религия, расово смесване и медии.
Днес така наречения християнин е духовен семит, кланящ се на еврейския бог.
Банкери чрез постоянни измами, фалшиви кризи и печатане на пари без покритие създадоха население, което да мисли постоянно за пари и материалното т.е. същите не само материално като древните евреи но и духовно обрязани гои.

ЧРЕЗ СМЕСВАНЕ НА ГЕНЕТИЧНО НЕСЪВМЕСТИМИ РАСИ, ОТ ВАВИЛОН ДО ДНЕС ЛЕВИТИТЕ УНИЩОЖАВАТ ЧОВЕШКАТА РАСА ЧРЕЗ ЕВРЕИ (сборно понятие за духовни семити) специфична неразсъждаваща, лесно внушаема армия от биороботи за осъществяване на плановете за установяване на господство над цялото човечество. Програмата, е заложена в дълговременната памет на дезинтегрирания биоробот-ЕВРЕЙ, която той, след разселването си и внедряването си сред други народи, изпълнява векове наред. По време на Синайския „туристически поход” е била създадена специфична армия, въоръжена с информационно оръжие – доктрина за поробване на страните и народите посредством лихварство и други средства за измама. И тази войска постепенно била разселвена по целия свят.А равините – това са „пастири”, които с „камшика на иудаизма” пасат тази войска, този колективен биоробот, носещ в себе си програмата за постигане на световно господство.

image

Днес, от гордият народ не е останал и помен.

Няма хора, които да са готови да излязат на площада, а камо ли в нелегалност, да говорят истината и да се борят за свободата да живеят нормално.

Ние сме в робство!

ТЕ са несменяеми-държат и хляба и ножа!

Ние мълчим-удобно е и не изисква усилия!

image

Комунизмът унищожи и няколко банкери, но само онези, които не бяха "от нашите" сиреч от юдеите, понеже комунизмът в своята най-дълбока същина е форма на юдаизъм. Негова основна задача бе унищожаването на дребния и средния бизнес в интерес на едрия (банкерство, лихварство, комар, енергетика и пр.),за да станат всички хора в света роби на банките (пардон,на банкерите). Най-злобно и тотално бяха унищожени онези проспериращи до тогава общества, в които царуваше гръбнакът на дребния бизнес- селското стопанство и занаятчийството, понеже те пречеха на подмолните гризачи, организиращи комунистическите революции,да наложат тоталната си власт над човечеството. Доказва го случилото се в Източна Европа: стотици милиони хора, които по-рано си живееха щастливо макар и сравнително мизерно, понеже си имаха почти всичко и то БЕЗ ПАРИ, сега са роби на банките (т.е. на банкерите,които до един са чужденци!) и им дължат хиляди милиарди евра, а всяка световна финансова (сиреч банкова) криза удря първо тях, понеже банкерите веднага прехвърлят своите загуби на гърба им!
Затова банковата система трябва да бъде тотално ликвидирана и забранена, като нейните функции бъдат заместени от електронно начислявани кредити и работата на банкерите да бъде поета изцяло от машини, които под строга държавна протекция да разпределят печалбите и загубите в интерес или в ущърб на цялото общество, без значение бедни или богати! Като не забравя да завиши многократно дела на богатите разбира се- те са ДЛЪЖНИ (!!!) да плащат сметките на по-бедните си събратя, а не да се ослушват и да се измъкват като гастролиращи взломаджии!



image




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724978
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930