Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2015 23:40 - Извратеността на Знанието на Масоните иде от това, че НЕ търсят Трансцеденталното Знание и превръщат култа към златния телец "Брахма" в култ към ...
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3732 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.10.2016 17:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

В основата на йудео-масонска конспирация е Римското Библейско "Християнство".
Папата се самозванва "наместник на Богът"("Христос"?..), но се изживява за духът Йаллахова.
                                                               image    
Папската корона TIARA, с 3-те свята, на който е наместник папата- рай, земя и ад.                                                                                  
Короната му символизира и Рибешка глава
(Догони, архе. "Риби" какъвто е Христос Галилесйки и Самият Вишну),изживявайки се за "Господар на 3-те свята"(райски, земен и адски).
Извратеността на Знанието(Гр. "Гносис"-γνώσεις) на Масоните иде от това, че те НЕ търсят Трансцеденталното Знание на Брахма, а- Змийското по-знание на нагите,които ги управлява Шива в подземните планети.Масоните използват МАТЕРИАЛНАТА ЕНЕРГИЯ "Шакти", като я превъръщат в самоцел(ХАОС). Месопотамското "шекел" за парична единица идва от шакина, така както във Ведаическата култура "ЛАКШМИ" се асоциира с "парИ",от Санскрит, което обозначава върховно състояние -"пАра" а не пари.Масоните превръщат култа към златния телец "Брахма"в култ към златното...не ключе а кюлче.   
                                                       image                                                                                    
Масонството винаги е имало две лица. Едното лице е на нисшето масонство, прокламиращо световноизвестния лозунг "Свобода, равенство, братство" и отстояващо общочовешките ценности и хуманни идеи. Това е официалното лице на масонството. То създава твърде погрешна представа за неговия истински характер и естество. Ето защо голям брой борци за народна свобода и правдини, интелектуалци, търговци и хора на занаятите, изкуствата и науката, са били привлечени да се присъединят към редиците на свободното зидарство. Мнозина от тях загиват, отстоявайки високоморалните общочовешки идеали, както в сферата на обществено-социалния и политически живот, така и в сферата на религиозния живот.                                                                                                           image 
Но истинското лице на масонството е това на най-висшите степени. Масоните, които достигат до тия степени, вече знаят, че Луцифер (Сатана) е "Великият Архитект на вселената" и че масонството е всъщност религия на поклонение на Луцифер. Тъй като черното братство е строго йерархична (военизирана) структура, то нисшите масони са длъжни винаги да се подчиняват на решенията на своите надзиратели и командири. Така, висшето масонство винаги е управлявало нисшето масонство и го е използвало за своите цели чрез методи на лъжа, измама и манипулация.  
                                                                                                                                             image  
Ето какво пише по този въпрос висшият масон Албърт Пайк в своя най-известен труд "Морал и догма": „Масонството, подобно на всички религии и мистични учения като херметизма и алхимията, запазва своите тайни само за посветените и мъдрите или избраните и използва фалшиви обяснения и тълкувания на своите символи, за да заблуди тези, които само заслужават да бъдат заблудени; за да скрие от тях Истината, която нарича Светлина, и за да ги отдалечи от нея. Истината не е за тези, които са недостойни или неспособни да я приемат или биха я извратили... Истината трябва да се пази в тайна, а масите се нуждаят от учения, които биха подхождали на техния несъвършен разум... така че разбирането на всеки човек за Бога трябва да бъде в съответствие с неговите умствени и интелектуални способности, както и с неговите морални качества...“.

Албърт Пайк, който е контактувал с Луцифер (Сатана), много добре обяснява как истинското естество на масонството е пазено в тайна от членовете с ниски степени:

„Сините степени са външният кръг или порталът на Храма. Една част от символите се демонстрира там на начинаещия масон, но той е целенасочено подвеждан с фалшиви тълкувания. Защото целта е не да ги разбира, но да си мисли, че ги разбира. А тяхното истинско значение е запазено само за просветените, принцовете на масонството. Цялото умение на кралското и жреческо майсторско съсловие е било толкова добре обвито в тайнственост през вековете, че дори и днес е все още трудно да вникнем в тайните на висшите степени.

Ето защо е нужно болшинството масони да си въобразяват, че същността на масонството е обяснена в сините степени. А който се опита да им открие истината, ще се труди напразно, така че без никаква награда за себе си само ще наруши своите задължения като просветен. Масонството е истинският сфинкс, заровен до главата в пясъците, натрупани около него през вековете („Книга на думите“, Албърт Пайк).

Изключително важен детайл е, че масоните от висшите степени се събират в отделни ложи от масоните от нисшите степени, а връзката се осъществява единствено чрез избраните майстори-надзиратели. Висшият съвет на масоните от 33 степен е напълно отделна и самостоятелна масонска структура в рамките на масонството от шотландския ритуал.

При осъществяването на своята коварна и ловка политика на задкулисно дирижиране обществено-политическите събития на дадена страна, висшето масонство от белите степени (31-33) често пъти жертва (дори в буквалния смисъл) масони от сините (1-3), червените (4-1Cool и дори черните степени (19-30), в интересите и каузата на Илюминати, след като последните са били добре използвани и са свършили поставените им задачи. Историята изобилва с примери, Френската революция е един от най-ярките.

Има и прецеденти, при които се ликвидират дори масони от 33 степен по заповед на духовете и Илюминати. Така е било винаги, така и ще бъде, защото масонството се управлява от Илюминати.                                                                                                                                                image image   http://ufoleaks.su/_nw/62/68244703.jpg

Краля на Йордания Абдула показва знак за масонската Rothschild / Of The Hidden Hand: Това е знакът Jahbulon на Бафомет.
 
Евр. "шекина".
"Машината" идва да обозначи "ВЛАСТ В МАТРИЦАТА", базирано на змийската сила в телесната машина "Шри Йантра".
На Латински "сила" е POTENZA(потенца), следва да обозначи типът потенциална енергия, която се счита "мъжката". Потенциалната енергия е винаги в зависимост от ПОЗИЦИЯТА на енергоизточникът. За това асура-нагите(демоните) с днешната рационална пирамида пунтират Богът, създавайки "елит", който да експлоатира в йерархическа последователност, известен с италианското понятие "МАФИЯ"(скрит, паразитски "елит", не e "elected", a -"Serpent-Selected"). Женският тип енергия е КИНЕТИЧНА или - ПРОЯВЕНА и иде от Гр. κινη (кини)-"двигател", "машина"=> "кино"("движение на кадри"), Лат. engine(engenie), Араб.. Jinni, Санскр. Injana (इंजन In-jana)... Janus("Янус" или "Джанус" e на Лат. Genus -"род", "вид")=>. Оттук "Янтра"- "машина", асоциира се с Янус, Януари, месецът на Водолеят или Брахма.)                                                                                    
image  
Каква е разликата между Брахма-кинетичната енергия и кинетичната енергия на Луцифер на днешният паразитен рептилен елит?- Разликата е същата както между глаголът "жертвам се" и "жертвам". Рептилският(змийски) "елит" жертва за да продължи в матрицата, брахманската класа СЕ ЖЕРТВА за да продължат в матрицата всички. В "машината" на днешният рептилен елит се изсипва неосъзната кинетична енергия на живи същества, които не са осъзнали своята потенция, чуждата потенция и потенцията на Богът.
              image                                                                                              
Приношение на Мъжки отрочета-първенци не е култ към Баала-дев, а - култ към Асура-нага. Цялата магия се извършва от жена, първата, която е необходима хората да имат деца. Мъжете трябва да знаят своя произход, защото той е другата си половина, а също и поради това едно изречение от Наг Хамади;
"Ние ще сме семената ще бъдем себе си, така че тя никога не може да достигне отново светлината си и когото тя роди, те ще ни СЛУЖАТ"
                                                                                                                                                         Символът презентира кинетичната енергия ШАКТИ, за това сама по себе си ШАКТИ не е "мръсна дума", така както думата "парИ" не мръсна, а се порицава "любовта към парИте". Така и с Шакти - когато Шакти се превърне самоцел то това нещо наричаме "демонизъм" или "демонична природа".(наслаждаваща се на сетивата си, без присъствиятето на Богът-регулатор). Демоните искат да властват над материалната природа, иззимвайки фунцията на Богът(Кришна), но поради самото кодиране на матер. енергия(пак от Богът) те попадат в клопката на деградиращите времеви цикли в нея, които увличат душата, като "водовъртеж" в без-дна-та(без дъно) на подсъзнанието и накрая-в безсъзнание.                                                                                                                                               image                                                                                   Шакти-шекина като "Бафомет-Сабатянският козел и Сова", Елифас Леви, 19 век. СИМВОЛ=> ЕНЕРГИЯ=>СИЛА(ВЛАСТ).
symbol=>energy(shakti=>shakhinah) =>power (shekel)                                                                  

ПарИте са израз на материалната енергия шакти(шакина) и Месопотамското "шекел" за парична единица идва от шакина, така както във Ведаическата култура "ЛАКШМИ" се асоциира с "парИ"(думата "парИ" и въздушно-водни "пАри" на български иде ДИРЕКТНО през Туркските езици, в Сибир(земята на Сиба/Сива)от Санскрит, което обозначава върховно състояние -"пАра").
Философията на ДВАЙТА гаудйа-ваишнавизмът, обаче, ОБЯСНЯВА НАЙ-ПЪЛНО СМИСЪЛЪТ НА МАТЕРИАЛНАТА ЕНЕРГИЯ "Шакти", за да не се превърне тя в самоцел(ХАОС).    
                          image                                                                                                                                                               
Лакшми за това е "пари", тъй като чрез нея душата се изкупува пред Богът(Вишну). Тука виждаме, че парите не са САМОЦЕЛ. "Изкупуването" пред Бог ът Кришна не става чрез принасяне на чужда, а - на собствената си матер.енергия - земя, вода, огън, въздух, етер, ум, разум и най-накрая-фалшиво его.
Лакшми, по подобие на Христос, е ходатай пред Богът(Вишну).                                                           image                                                  Куан Ин - Куан Ин или китайски Бафомет с възел на Изида около коляното.Освен това, усещаме библейската ADAM като MA-DAM, или Адама като червена глина или формиране SOURCE ma-Terre-ИАЛ, от която се формира WO-Man. (Срв Chinese WO, WU, Ну Уа, по-късно стават NOAH).                                                                                                                                                                                                     Какво е известно за Бафомед???
За първи път подробни писания за този символ се появяват след 1307 година. Символа първонаначално се свърва с Монасите Войни от Храма на Соломон. При разпитите на Рицарите Тамплиери се получават самопризнания от които образа БАФОМЕД придобива реални измерения. В записките на съдилищата се описват думите на Рицарите Монаси които говорят за този мистичен образ. Както знаем в последствие те са обвинени в ерес, идолопоклонничество и магьосничество, които обвинения в последствие се размиват във времето и доста от Тамплиерите са освободени и преминават в други ордени.
На практика имаме отсъствие на единодушно мнение по въпроса за произхода на името БАФОМЕД.
Ако се върнем малко по назад във времето и се базираме на гръцкия език можем да открием интересни словосъчетания които може да са възможни интерпретаций на името. Според един от изследователите на окултното , англичанина Монтаг Самърс името е с гръцки произход. Той се спира на словосъчетанието, но с корен от двете думи BAPHE и METIS, което означава КРЪЩАВАНЕ В МЪДРОСТ. В какво кръщава Свети Йоан Кръстител библейският герой Христос в реката, поливайки го с вода?      
          image                                                                                                                                                                   Какво разбират римските християни под понятието "Възкръсване от мъртвите".
Ако попитате някой библейски християнин днес КАКВО ТОЧНО Е ВЪЗКРЕСЕНИЕТО, няма да може да ви обясни ВЕДАически(научно), а ще ви препрати към текстовете от Библията, които ще нарече "мистични". Но те са невежи. Библейските текстове за Възкресението разбират "Възкресението" като акт на ЗОМБИ от древно-африканския култ ЯО(откъдето иде "Яху", Яхова). Тялото умира, биологичната смърт е настъпила за часове, налице са гнилостни необратими процеси на разпад на тъкъните материя, но после душата се връща пак в тялото и човекът "възкръсва" като ЗОМБИ със същото си грубо-материално тяло.
Защо се казва, че Абрахамизмът е племеннен култ за вяра в духове? Защото става дума за "вяра в гуната на мрака и невежеството-ТАМАС".
                                                                                                                                        Приликите на водният дух Агве(Агуе) с "Яхве"("Яхуе"), както и на огненият дух Огун с "Огън", тамастичният Огън Агни, най-низшият сред девите, асоцииран с желязото и кръвта.
Първите хора са били Аданху(Adanhu) и Йеуа(Yewa), прототипи за библейските Адам и Ева. Етимолигията на Аданху е Санскритското "Ада/и/у"- "Начало", а Йеуа от "Дева"-полубог.
Създателият се нарича Маaу(Маху е плагиат на Маха, Санскр. "Велика" и Майа). Според Африканските култове Създателят е Женското начало. Идеята за обрязване на гениталиите на абрахамците иде от африканският култ Яо, според който обаче жените се обрязват повече от мъжете.
Маау е богиня на Луната и има свой съпруг Лиса-бог на Слънцето. Ислямът е взел идеята за Аллах(Яхова), като "Лунно божество", обаче мъжко и 3 женски под-божества(Ал Лаат, Ал Узза и Минаат, от които първото е Слънчевото, второто-Венера, третото-Съдбата), които му прислугват.
Общото е невежеството, че не Слънцето-на Луната, а Луната е някакъв орбитален център("pivot") на Слънцето (виж ВЕДАическа космогония)

Маау има 14 деца-точно както 14 планетарни системи от ВЕДАическата Космогония.
Земните планети и имат за началник "Зоджи", райските планети на Индра(гръмотевицата, бурите и дъждовете) имат за представител Со, а началник на морският пантеон(адските, подземни планетарни системи, чиито главатар е Шива с Ананта змея) е Агбе, може да дадем препратка към Яхве. Друга препратка към Яхве е Аге, богът на ловът.

Важно е да се отбележи, че НИТО ЕДНА КОСМОГИЯ, освен оригиналът - ВЕДАическата, не достига по-нависоко в Космогонията си от Райа на Индра, гръмоносецът, пращащ дъждове за реколтата.                                                                 image      Източника е просто една мета-макро яйцеклетка.                                                                                                                                                           

За тези, обаче, които са от Югът и Западът, нещата са реверсирани. За тях светът започва ОТ ХАОСЪТ И БЕЗДАНАТА Утробата на Вишну- "U-Terra". за това те възприемат "Женското начало" във вселената. За тях "небето" е "АДИТИ"("Ади" е ЖЕНСКО НАЧАЛО, НЕ СЛУЧАЙНО Е АСОЦИИРАНО С АДХО-ЛОКАС, ниските нива на Астралът, след Разрушението и ХАОСЪТ от който се създава редът(съзнанието)- своеборазен "материал" от който се получва Съзнанието Пуруша. От родът от двете сестри Дити и Адити е главна фигура в Адити, като Вишну("От Адитите Аз съм Вишну", Бхагавад Гита 10:21) А Вишну е Пуруша, Свръх-Съзнанието.                                                                                          image                                                                            Богородица с кръст на Бафомет на върха на короната си.                                                                                                                                               image                                                                                                                     
Автор: Lizzy Bluebell . (в) Станис E. Vanous
. истинската символиката кодирана във фигурата на козела на Mendes иначе известни като "Бафомет" тук, се разкрива за първи път, пределно ясно.MISS Muffet.
Когато сте пропуснали - не се улавя, кеш, или пари в брой!
Единствен английска дума за Muffet е муфа, съществително означава по-некадърник, един глупав човек, иначе като глагол; до грешка или не успеят да задържат топката, а MISS-предприемат в игра с топка. . Smile
Иначе с муфа се отнася до френския MOUFFLE като гъста ръкавица или с муфа, която се превежда достатъчно лесно в английски муфелна;
Като Verb.
1. да приключи, така че да се прикрие.
2. За да се предотврати от виждане, чуване или говори с опаковане на главата.
3. да притъпи звука на !!!
Както Noun. . 2. глинена пещ за изпичане керамика
в двете значения горе, I откриваме запушени сексуални препратки:
Муфи стои като евфемизъм на английски жаргон за женската вагина, докато "като кок във фурната" е жаргон означава "да бъде бременна" . В този момент в откровението, в което може да се плъзга над лесно да се сравнят Moufle / муфелна с Mummi-Производствена на египетски труп, или мъртво тяло в опаковки - по този начин, както мумия. Веднага, и едва ли закрита на всички, но никой не го вижда, скрит в обикновен поглед, Мумията се появява като майка си, но и като Mot-й или прашинка-я, или като петънце на Адам червен прах; прашинка от Латинска Мота, което означава, точица като в ЗДСИЦ, ухото на царевица извършва от девствената; ЗДСИЦ е астрономическата името на най-ярката (алфа) в съзвездието Дева. Дева е свързана със змии (Hindu Naga), като по този начин тя е свързана и чрез нея ESSENCE или ESS-при регулиране Self (ЕСС = S, E = Energy).

По този начин Дева (тази дума в Латинска всъщност се превежда като MAN !!) е Дева , началото на шрифта, пролетта, Фонтана, дама на планината, Olympian оракул, Богородица, майката, източник на живот, но постановено в неизвестност и оклузия, захвърли като мръсотия, изпада в боклука, отстранява от пантеона от патриархалната монотеизма; да бъдат фалшиво идентифицира с пакетиран или балсамиране или покрити нагоре мъртви тела!
Майка съкратено в английската дума "MUM" означава да си мълчи !! Така майката е обвита в лентови връзки, забрана да се види; тя е скрита, S-майчински или смълчани.
(етимология и определения; Funk & Wagnalls, 1961 г.)                                                                                       

Друго предположение е, че БАФОМЕД е кабалистичен ключ, закодиране на богинята на мъдроста СОФИЯ. През средните векове БАФОМЕД се е отъждествявал с отрязана човешка глава - да си припомним писмото за култа към главата на ОЗИРИС и както ще видим това средновековно интерпретиране е доста близко до концепцията развита във всичките тринадесет писма.
Ще споменем и френския окултист от 19 век Елифас Леви който според името което носи си е чистокръвен еврейн, което го прави по презумпция познавач на кабалистичното учение. Той създава може би най известното изображение на БАФОМЕД. Прави интересна компилация от дяволските карти таро и един древен култ към козела съществуващ при древно египетския град Мендес. Наименованието на града е с гръцки произход и въобще не ни върши работа, даже внася унисално объркване както всички въведени гръцки наименования в пределите на древен египет. Затова аз ще използвам оригиналното египетско име на този древен град за да проследим коректно историческата действителност. Сега обърнете внимание на автентичното име на града - ДЖЕДУ, да това е бил градът на ДЖЕД, наричан още и Бузирис. Това уточнение е много важно защото както видяхме до тук връзката ДЖЕД е основна в моите търсения по една проста и изначална причина - ИСТИНСКОТО ИМЕ НА БОГ, БОГ В СВОЯТА ЦЯЛОСТ И ЕДИННА И ВСЕОБХВАТНА СЪЩНОСТ. Но нека проследим събитията по на сетне.
Общо взето при Леви се формира един образ със следните характерни отличителни черти: човешко тяло с женски гърди, кадуцей на коремната област и диафрагмата, човешки ръце и рамене, копита, крила, пентаграм на челото, рога и опашка. този образ е на снимката под заглавието. Образа създаден от Леви е опит да се създаде една визуализация на едно познание, един сумарен израз на вселенсия разум, божественост, майчинство, бялата и черната луна като символ на доброто и злото, грехопадението и спасението, познанието. Със сигурност ако добавим и още смислови аналогий и те ще са верни, защото наистина това е опит за един всеобхватен ообраз на съчетанието на основните елементи и човешката духовна същност. Алистър Кроули нарича себе си БАФОМЕД когато се присъединява към Ордена на Источната Църква, която по своя смисъл е тайна сексуална секта основана в Германия през 1896 година.                                                              image                                                                                  Първообраза на бафомед - ХНУМ - Khnum: god of creation and the waters
Бог на сътворението и водата Град БУЗИРИС - ДЖЕД, наречен от Птолемейте МЕНДЕС, и се свързва и с произхода на мистическото същество БАФОМЕД - Козела на ДЖЕД /Мендес/. Този образ се предполага, че символизира астралния свят и е с древноегипетски корен. Мендес е гръцкото название и на Ba-Neb-Ded - Дом на Владиката. При така изложената теза относно град ДЖЕД - БУЗИРИС - МЕНДЕС имам пълното основание да определя този древен град като ПЪРВООБРАЗА НА град ДЖЕДУСАЛИМ, стигнал до нас като град ДЖЕРУСАЛИМ - JEDUSALEМ - JERUSALEM. Съдържанието на името на града Дом на Владиката, се трансформира в ДЖЕД - БОГ и САЛЕМ като мир и имаме словосъчетание БОЖЕСТВЕН МИР или В МИР С БОГА - JEDUSALEM - JERUSALEM.
При словосъчетанието БАНЕБДЖЕД имаме БА като ДУША, НЕБ е подобно на господар, владетел и ДЖЕД /името на Бог/ е името на града Бузирис.
image                                                                                  Логиката на мисълта води към тълкуване по следният начин - БОЖЕСТВЕНА ДУША - ДУШАТА НА ГОСПОДА БОГ - БОГЪТ ГОСПОДАР НА ДУШИТЕ. БА като душа и ДЖЕД, ДЖЕДУ като Бузирис в делтата на Нил е Бог, в определен времеви отрязък е символ на плодородието в последствие самият ОЗИРИС отъждествен, въздигнат като желание за богоравен с ДЖЕД и се е изобразявал като КОЗЕЛ или като КОЧ което от своя страна се припокривало отново с ДЖЕД. Като Козел-Коч в древен египет този символ на плодородието е свързван със слънцето, от там ОЗИРИС, АМОН РА, КХЕМУ, ХНУМ и дори душата БА на места е изобразявана като КОЧ. Това обяснено с прости думички е желанието на определена група от хора да влияят и манипулират огромни маси от хора на ДУХОВНО НИВО. Или още по простичко казано: БОРБА ЗА ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ДУШИТЕ НА ХОРАТА. Да припомним моето тълкувание на БАНЕБДЖЕД - БАФОМЕД - ДЖЕД-БОГ господар на душите - ВЛАДЕТЕЛЯТ НА ДУШИТЕ.                                                                                                                                        
Казано по друг начин, едни хора се опитват да дават наставления на ТВОРЕЦА - Човек как да си рисува картините и какви бои да използва, каква тема да рисува, как да държи четката, цветовата гама на рисунъка, по какъв начин да изобразява предметите, какво да рисува и кога и така на татък. Задавам въпроса КАКЪВ ЩЕ ТОЗИ ТВОРЕЦ??? Отговора на този въпрос Ви дава отговор на това какво се случва с Вас във всеки един момент от Вашето съществуване. Целта на групата хора - посветени е тотална манипулация на ДУХЪТ в нас, Узурпиране на Божествената творческа искра във всеки един от нас. Дивидентите за посветените са колосални. Резултатът го виждаме с очите си. Борбата за човешките души не е функция или даденост произтичаща от ВЕЛИКИЯ ТВОРЕЦ, а познаване на неговата същност от група хора и не желание за споделяне с останалите милиарди хора. Те превръщат своето познание в инструмент изцяло в тяхна полза и формират нарочни заблуди за останалото човечество което "тича" като куче на състезание след един изкуствен заяк, които никога няма да достигне.
                                        image                                                                                   

В СВЕЩЕННИЯТ КИВОТ СЕ Е СЪХРАНЯВАЛА И ПРЕНАСЯЛА АВТЕНТИЧНАТА ГЛАВА НА ОЗИРИС, НИСУ УПРАВЛЯВАЛ ЕГИПЕТ, ПРЯК НАСЛЕДНИК И СИМВОЛИЧЕН РОДОНАЧАЛНИК НА БОЖЕСТВЕНАТА ЦАРСКА ДИНАСТИЯ И НАЙ ВАЖНОТО - НОСИТЕЛ НА ТЯХНАТА КРЪВНА ЛИНИЯ. Самият кивот не е притежавал никакви магически способности за съжаление на хората с по развита фантазия, а за реалистите и хората здраво стъпили на земята ще кажа, че той наистина е бил целият обкован със злато и имал съвършенна изработка, достоен да приюти този най важен артефакт, мощи на самият ОЗИРИС. За нея - ГЛАВАТА НАХОДЯЩА СЕ В КИВОТА СЕ БИЛ ИЗГРАДИЛ И СОЛОМОНОВИЯ ПЪРВИ ХРАМ - ДОМ ЗА БОГА!!!                                             image                                                                                

Брахма е известен, като "Архитект на Вселената" и за това бива почитан в индиректна, неперсонална форма от масонските ложи днес(които са в Западна Европа основоположени).
Това, което Брахма стиска в предната си дясна ръка са ШАСТРИТЕ-ВЕДИ(Свещените Писания), не са нито пачка с еврейски банкови ноти, нито римо-християнски индолгенции, нито еврейски племенни плагиатски пре-писки, нито списък с подаръците на Санта Клаус!!                                    image                                                                                                        
Масоните(свободните зидари) се интересуват само от космосът, като "натрупна материя", без да виждат душата на Брахма зад него. Все пак го наричат "Космически разум", но в кали-юга най-често бива бъркан с разумът на много-главите наги от изкуственият рай- "Била-сварга".                                                                                                                             
В основата на йудео-масонска конспирация е Римското Библейско "Християнство".
Папата се самозванва "наместник на Богът"("Христос"?..), но се изживява за духът Йаллахова.
Короната му символизира или Рибешка глава
(Догони, Оаннес, архе. "Риби" какъвто е Христос Галилесйки и Самият Вишну),
изживявайки се за "Господар на 3-те свята"(райски, земен и адски).
Извратеността на Знанието(Гр. "Гносис"-γνώσεις) на Масоните иде от това, че те НЕ търсят Трансцеденталното Знание на Брахма, а- Змийското по-знание на нагите,
които ги управлява Шива в подземните планети.       image                                                                                   Илюминати, като бивши юдеи(ракшаси от Анта-рикша лока)са влезли в конспирация(заговор, договор) с нагите от Била-сварга, които имат по-суфистициран ум от човекът, но по-низш от Брахма.
И така договорът между юдеите от Анта-рикша на атмосферата е сключен с нагите от подземното царство Била-сварга:
НИЕ ЩЕ ВИ ДАДЕМ ВИСША ТЕХНОЛОГИЯ, А ВИЕ ЩЕ
ВОДИТЕ ЧОВЕКЪТ КЪМ НАШИТЕ НИЗШИ ЛОКАЛИ.
Тези локали са известни като царството на нагите, където не достига Слънчевата светлина и енергията се получава от кристали.                                                                                                                                                                                                                                
Илуминати е основан на 1 май 1776 г., в Инголщад (Горна Бавария***), като "Ордена на илюминатите", с първоначални 5 негови члена, от йезуитският професор по каноническо право- Адам Вайсхаупт († 1830).
-----
*** Бавария е под знакът на Скорпионът(конспирация/с паднали духове, разрушение, ре-генерация в матрицата)

Дойде ли месецът на илюзията и магията -"Майа"("Маджо", "Магио") Илюминати и злите сили "спират" събития за "регенерация" на илюзията(майа, материалната природа) за да покажат на невежите, че "владеят силите". Ислямът е създаден от такъв пророк- "Маха-мада"("разширител на илюзията") , виж публикацията "Шива, маха дева ил от мракът..."
"Денят на трудът" не е нищо друго освен денят на забатачване на гоим(Goyim, Gents, Genitles, иде от презрителното наименования на всички неевреи със Санскр, дума "го"-говедо, крава) както ги наричат другарите юдеи) в илюзията.
Но "mayday" е и distress signal S.O.S.("Save Our Souls") когато сме на море...а ние всички сме, тъй като крайният "пристан" на невeжaта душа в материята, следваща течението и мрака е Трансцеденталната Утроба на Вишну("U-Terra"). А световната конспирация на злите сили на ракшасите-Абрахамци, начело с юдеите от Анта-ришка лока и илюминатските наги от Била-сварга-лока, правят ТОЧНО това, изпълнявайки планът си за завличане на душата към пъкълът чрез материална енергия.

Какво представлява култът към Разрушение и Плодовитост?.. Това е култът към Манагала(Марс)-Овен и Скорпион. Всеизвестните масони-зидари все бъркат Слънчевият култ с култът към Лингъмът(Фалосът и Сперматозоидът-Змия). И в резултат- попадат като слепци, които водят слепци....по-скоро обичат да са еднооки, с 3-то око на Шива, което наблюдава матрицата и се опитва да я манипулират и направляват по свой собствен ред. Но 3-то око не нищо друго освен Черната дупка, Трансцеденталната "Утроба на Вишну" или "Вагината на Майа"(virgin vagina). Бафомет
*
Her-Story
Защото Аз съм първият и последният.
Аз съм удостоените и презирани един.
Аз съм курва и Светият.
Аз съм съпругата и девицата
...
Аз съм мълчанието, което е неразбираемо

Санта = Сатана                                                                                                                                           image                                                                       СПЕКУЛАТИВНОСТТА НА МАСОНИТЕ(наследена от Католическата църква, която е моделирана по образец на
Юдейският Абрахамизъм) е т.нар. "освобождение на жената"-"woman"s lib"/liberation
Масоните честват "освобождението нa жената" на "8 март".

- 8 е число на Сатурн и
- Март е месецът на смъртта и кръвопролитието
("марта" е "мъртъв" на Санскрит)
*виж публикацията "Шива, маха дева ил от мрака..."

Женското начало на душата в еволюционен план се
изразява чрез последователността на архетипите управлявани
последователно от Земята, Луната и Венера:
1. Телец("U-Ma", Божията майка, илюзорно изражение на утробата на Вишну- "U-Terra"),
2. Рак(перфектнатa съпруга в домът) и
3. Везни(перфектна спътница за Вечността).
Това са чисти архетипи! Чист архетип на Везни е Радха.
Санскритският корен е "радх"-"радвам се".
"Женското начало" е символ на САМАТА индивидуална душа(джива-атма) и е асоциирано с Луната. за това Луната в нас е много важна, тъй като символизира нашата душа, нашето под-съзнание, което ДОБРОВОЛНО И СЪЗНАТЕЛНО трябва да "се изкачи" до СЪЗНАНИЕТО(да изплува) към Слънцето(Свръх-съзнанието)-Кришна.
Тъй като само ОСЪЗНАВАНЕТО ще я придържа към освобождаването от Цикли-ВЕЧНОСТТА.
Ето я истинската причина за която масоните да не разбират Слънчевият култ. ОСВОБОЖДАВАНЕТО на душата и жената не е "освобождаване" на животинската енергия, наследена от Телец.
При Абрахамските религии жената се третира като "плодородна почва за оплодяване". И за това тези религии са МАРС-САТУРНОВИ(материален мъж управлява, който иска да опложда постоянно душата и да я върти в самсара). Това е и "раят на мусулманите"- "Джанна"!
Но да видим какво правят масоните!! Като стари хитреци, възпитаници на лукавите римляни и гърци, те заемат "разкрачена позиция" по отношение на жената. Те прокламират някакво "равенство" на мъжът с жената, но всичките им тайни общества, които УПРАВЛЯВАТ КОНСПИРАЦИЯТА, са мъжки!!
Подтискането на жената с деспот е държане на душата в робство и невежество.
Деспотът, характерен за Илюминати, не е черта на архетип Лъв, както и на Слънцето, като символ. Деспотът е характерен за МЪЖКИ ЛУННИТЕ ВЛАСТНИ архетипи, на-вече Скорпион и Козирог.
image

Точно това прави рептилният ашкеназки "елит" не само с жената, но с цялото общество.
Но те са либерализрали жената в САЩ, по две причини: 1) да я обложи с данъци, 2) да поеме индоктриниранията и възпитанието на децата още от най-ранната им възраст. ОТВСЯКЪДЕ ПЕЧАЛБА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА РОБСТВОТО В МАТЕРИЦАТА ЗА ГЕНЕРАЦИИ НАПРЕДЕ!!                
image

Древната змия Ka искаше чрез камъните на кулата на Вавилон, на гърба на костите на съблазнените строители/масони отново да се изкачи до небето, от където е била свалена от бог Ра, за да стигне до не- материалния си дух, и да се съедини отново с намиращия се в центъра на Луната, несъществуващ/не-материален/не-чист дух на Ара, и така да си върне плътта, и да стане Ка_Ар(-ом), или Хор(-ом) = Хрис. или Хор. В онези дни хората подведени от левитското свещеничество се продават на Ару и Ка, свещеничеството е предало Ра, и се поклонило на не-материалния, не-сущия дух ARU и князът на този свят Ка, а не на Върховния Създател, Sun Ra. Именно Aр и Ka, чрез измамата на свещеничеството срещу Всевишния Ра лукаво обещаха на хората да владеят над материалния свят, цялата земна власт, богатство, власт и тайно знание, обещаха да направят самите хора богове, ако те им се покланят и ги обслужват с жертвоприношения, за да хранят с човешка БА, княза на този свят Ка. И огромен брой хора, паднаха в очарованието на греха и последваха Aра и Ka в бездната на ада, като вещество, за да бъде изядена искрата от божествената им душа Ба.   

image  

 krishna-prabhupada-bulgaria.blogspot.bg/2010/07/blog-post.html   



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715769
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930