Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2013 10:48 - НЬОЙСКИЯТ ДИКТАТ - САТАНИНСКАТА ГАВРА С БЪЛГАРИЯ
Автор: drsubev Категория: Други   
Прочетен: 1631 Коментари: 0 Гласове:
2



НЬОЙСКИЯТ  ДИКТАТ – САТАНИНСКАТА  ГАВРА  С  БЪЛГАРИЯ

С Версайския договор  победителите-съглашенци не само поставиха  Германия и нейните съюзници  на колене, но той беше и основата за изготвянето и на редица други договори с победените във войната. Такъв за България е т.н. Ньойски договор, който по същество е единствено и само сатанински диктат!. Тогава победителите-сатанисти евреите Майерон Клемансо, Давид Лойд и оттеглилият се по-късно Удроу Уилсън най-безцеремонно преначертаха върху картата на света новите граници на държавите. Така вместо траен мир, само след двадесет години това доведе  светът  до нова  световна касапница. И отново с главни действащи лица евреите - Хитлер,Сталин, Чърчил, Рузвелт, Труман...

Неслучайно тогава френският официоз „Аксион францез” вазкликва: „Версайският мир е най-колосалният гаф на всички времена”. Немският „Дойче цайтунг” обаче направо зове: ”Отмъщение! Немски народе, реванш за безчестието!”. Разбира се, немците не забравиха „онзи” злощастен за тях спален вагон на маршал Фош където бяха унизени през 1918-та и точно в него през 1940-та заставиха генерал Юстинже да подпише капитулацията на Франция. Жалко, че Клемансо не бил вече между живите да види този исторически римейк, а  пък е знайно, че Давид Лойд винаги се е възхищавал от съплеменника си ...Хитлер.

И така на 27 ноември 1919 г. сатанинството над България е сторено. В парижкото предградие Ньой Стамболийски подписва /като счупва писалката си/ наложеният ни позор, наречен Ньойски договор. Така едва постигнала с оръжие и кръв в няколкото войни своя национален идеал, България е унизена до позорно настояще и тъжно бъдеще. Родината ни е осакатена от всички страни, като ни е отнета територия от 11,278 кв.км. На СХ кралство са дадени Западните покрайнини -26 села с Цариброд и Босикград, както и Струмско. На Гърция – Западна Тракия и Беломорието /макар и преотстъпени ни от Турция след войната от 1913-та/. Потвърденият вече Букурешки договор от 1913-та ни отнема Южна Добруджа в полза на Румъния, а Вардарска Македония - на СХ кралство.Така съседите почти удвояват териториите си с изконна наша земя, а населението си, с наша плът и кръв.

 Нещо повече – „братята” сърби дори претендират за граница по линията „Дунав- Беласица”, която да минела на 70 км. навътре в наша територия!? . България вече /и до днес/от всички страни граничела единствено със себе си! Впрочем  тази нестихваща зловеща „любов” на Стара Европа към Родината ни започнала с Берлинския конгрес, /където главни действащи са също сатанистите-евреи  Дизраели и Бисмарк /вж. Вазов „Към пропаст”/, не е стихнала и до днес. Както потвърдената в тези дни такава за  кой ли път на британеца David Cameron. Единствено и само по волята на Германия до сега ни е върната родна наша земя.  И това става с т.н. Крайовски договор от 7 септември 1940 г., по силатана който ни е върната Южна Добруджа. Не друг, а самият Хитлер тогава е разпоредил, че: „Румъния  не може да задържа земи, които не е спечелила на бойното поле!”. И изрично наредил: „Въпросът незабавно да бъде разрешен!”. /вж.Илчо Димитров-„Дневникът на Б. Филов”-изд.1990 г./ . Този исторически факт днес обаче умишлено се покрива с плрах...

Заедно с това на България са наложени репарации в размер на 2,225 милиарда златни франка с полугодишен внос за срок от 37 години. При това те получават приоритет пред всяко друго задължение на държавата ни. Тя можела да имитира държавни заеми само с разрешение на Съглашенската комисия, като отпускането им е само в нейн интерес. „Разрешено” ни било да прехвърляме репарационният си дълг върху частни, но английски и американски  банки /разбирай – еврейски/. Към това да дадем на съседите ни сърби, гърци и румънци близо 80 хиляди глави добитък, както и 50 хил.т. камени въглища.

И още - бойната мощ на България е била сведена до нищожно равнище. Армията ни е била сведена до 20 хил. щика, като са ни били забранени модерни военни технологии, въздушен и морски флот, както и задължителната военна служба. Знаем, че като неможел да понесе трагедията с 60-те хиляди  „храбри” бойци на Антантата край Дойран, задъхвайки се от омраза сатанистът Клемансо не се стърпял : „На варварския войнствен български народ не бива да е позволено повече да бъде заплаха за региона”. Съплеменникът му Лойд  Джордж пък откровено признал, че: „ В никоя друга война англичаните не са давали наведнаж толкова жертви”.

За сравнение - днешната ни военна мощ не е на по-добро дередже. Армията ни отново е сякаш след  онзи Ньой – пак около 20 хиляди, но „достатъчна” да брани  не нашите национални, а интересите на презокеанските ни господари с пушечно месо от наемници по всички точки на света. Отново са  ни унищожени морският и въздушен  флот, като сме задължени скъпо и прескъпо до купуваме стари натовски хвърчила и корита. Тотално е заличен могъщият  ни ракетен страж и премахната задължителната военна служба. С оглед обаче сигурността на колониалната си местна власт, господарите  са ни определили квота от 64-хилядна  специално и социално обгрижвана полиция, както и колосални средства за подслушване на гражданите!  И всичко това  на фона на една небивала всякаква престъпност и неслучайно разградена държавна граница достъпна за всякаква международна престъпна панлач.

Добре е известно , че по улиците на тогавашна следньойска София появилите се френски „рейнджъри” от джунглите на Черна Африка, дръзко са гонели софиянци от тротоарите. Днес вероятни техни потомци заедно с всевъзможна талибанска и подобна имигрантска сбирщина /не и онези нещастни сириици бягащи от войната/, отново пълнят същите тези улици. Със забулени лица, с чалми и бради, те всяват подозрение и страх и открито извършват злодеяния, а центърът на София вече наподобява арабски квартал. Този процес зазтрашителна са разраства, а е съвсем очевидно, че държавата е неспособна да се справи с него, и го е оставила на авто-пилот. Не стига това, а разни соросоиди и „правозащитници” надават кански рев за толеранс към тях, макар част от същите вече и доказани престъпници и вероятни терористи. Докато за мизерстващите ни стари хора се похвърлят само жалки подаяния, към неспиращата отвън разнородна тълпа се предвиждат стотици милиони. В същото това време в заграбените от съседите ни по силата на злокобния Ньойски диктат милиони наши братя и сестри по кръв са подложени на терор и асимилация. Вече 94 години! За тях  обаче майкопродавците-властници и дума не обелват! Защото такава е волята на Интернационалното  Братство...





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drsubev
Категория: Други
Прочетен: 222224
Постинги: 93
Коментари: 118
Гласове: 95
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031