Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2013 17:25 - „ИЗНЕНАДААА”?! Виж кой се оказа мъжът с окървавената глава!
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 20537 Коментари: 29 Гласове:
38

Последна промяна: 21.02.2013 17:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ужким пострадалия от полицейски палки бил строителен предприемач, който ограбва клиентите си с протекции от прокуратурата

Разбра се кой е мъжът, чиято глава беше разбита на протестите.

Милан Генадиев, който говореше пред журналистите, че жандармерията действа с хулиганите по протестите, всъщност се оказа строителен предприема. Нищо лошо, дори напротив!

Но той не само няма проблем да си плати сметките за тока, но и доста хора се ограбени от него, четем в extremecentrepoint.com. Според информацията, която се появи за него във Фейсбук, „Милан Генадиев и е строителен предприемач. Има атрактивни сгради в тузарския Лозенец, които обикновено нямат Акт 16”.

image

Жертва на “приятелски огън”!


Твърденията са от негова позната, адвокатка. Жената смята, че ужилените от него клиенти не са получили своето, защото той се ползвал с протекции в прокуратурата.
image

Юнак без рана е половин юнак!


Като видяла окървавен по телевизията и след това в мрежата, тя си спомнила за “Доктор Живаго” и “онзи, който във всяко време си оставаше “герой на деня”.

По тази причина Генадиев не трябва да се определя като лице на протестиращите. Той не само можел да си плати тока, но такива хора са подменили истинската цел на протеста, твърдят разгневени интернет-потребители.

Според тях изкарващите се жертви на жандармерията трупат точки за “октоподната система, която ги покровителства”. Те са употребявани за част от алчните политици, която ” иска да се върне на власт”.
image
Въпреки призивите и реакцията на мирните хора, на протестите се изсипват постоянно пияни, дрогирани хора, които нямат гражданска позиция, а ходят за да рушат и да си избият агресията.

Според доклада на полицаите арестуваните при сблъсъците са с дълги досиета.

Самият Милан Генадиев, който беше с разбита глава от камък, се разбра, че не е удрян с полицейски палки. Той е станал жертва на един от провокаторите, твърдят хората от „неговата” страна на барикадата.

Надежда Димитрова

  Раздали 200 бона на лумпени за безредиците

Подозират Таки и Алексей Петров, че стоят зад размириците

Около 400 лумпени от агитките на столичните грандове „Левски“ и ЦСКА стоят зад кървавите събития от последните дни в центъра на София – пише „Уикенд“. Провокаторите са предимно членове на хулиганските групировки, които подкрепят „сините“, но има и около 40-50 побойници от агитката на „червените“.

image

Протестът стигна до кръв

Според надежден източник на изданието побойниците от „червената“ агитка са вербувани миналата седмица от Калоян Стоянов-Цимбика, който е началник на стадион „Българска армия“. Калоян Цимбика, който е близък до лидера на ГОРД Слави Бинев, се срещнал с крайни запалянковци на ЦСКА в заведение в Студентски град и обещал по 70 лв нощна надница за всеки, който активно създава безредици.
Сборният пункт на хулиганите бил в ресторанта на сектор „А“ на стадион „Българска армия“. Всеки следобед там се събирали около 40-50 гамени, които се наливали с водка и употребявали кокаин и амфетамини.
Според друг слух лумпените изпълнявали не политическа поръчка, а поръчение на Таки и Алексей Петров-Трактора – научаваме от изданието.

Станимир Тенев

image
Подкрепа за кабинета




Гласувай:
39



1. chavdar01 - ЖАЛКО Е ЧЕ НАВСЯКЪДЕ СЕ РАБОТИ С ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА!!!
21.02.2013 17:44
И МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЗАТ И ДРУГИ СКРИТИ НЕЩА!
НО ПЪРВО ДА ИЗЧАКАМЕ ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ИМА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ В НАЧАЛОТО НА МАРТ!
ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ВСИЧКО СИ Е РЕЖИСИРАНО И Е ЗАРАДИ
ТОТАЛЕН ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА!
цитирай
2. kostas - Типично мутренски подход : "Палят държавата да заличат следите " ...Винаги така действат !!!
21.02.2013 17:52
* ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ВСИЧКО СИ Е РЕЖИСИРАНО И Е ЗАРАДИ
ТОТАЛЕН ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА! *
цитирай
3. sande - Този е супер подставане лице! Но от кого?
21.02.2013 17:53
Кошаревски свидетел. Агент-провокатор на БСП. Вижте видеоснимките. Никой не го закача, а той се бута в полицаите и прави всичко възможно да бъде ударен. Все едно казва: Бийте ме! Исам да ме ударите по главата! Моля ви се! Те го удариха накрая, той продължава да се бута напред. Малко му е. Нали трябва да се отчете. Да докладва.

Накрая пък се оказа в една от телевизиите. Какъв театър! Но бездарен в крайна сметка.
цитирай
4. kostas - sande ,Тъпи мутри - тъпи режисьори .. смешни анти - протести ...Ако мине...
21.02.2013 18:06
* sande - Този е супер подставане лице! Но от кого? - Накрая пък се оказа в една от телевизиите. Какъв театър! Но бездарен в крайна сметка. *
цитирай
5. nikikm - Добре,
21.02.2013 18:49
това,че е ударен,какво общо има с битието му на каквото и да било!Не за първи път се постъпва по този меко казано нехигиеничен начин!Оцапан може да бъде всеки!
цитирай
6. kostas - Провокацията е видна ..за това има обяснение ,че не е ударен от полиция а от "приятелски огън" ..
21.02.2013 19:53
* nikikm - Добре,
18:49
това,че е ударен,какво общо има с битието му на каквото и да било!Не за първи път се постъпва по този меко казано нехигиеничен начин!Оцапан може да бъде всеки! *
цитирай
7. carmen - човекът е фалирал, защо да не бъде на ...
21.02.2013 23:29
човекът е фалирал, защо да не бъде на протеста, все пак се говори за сторителен предприемач, работил е в най-пострадалия сектор в икономиката
цитирай
8. apostapostoloff - Вчера и завчера една шепа дрогирани и пияни
22.02.2013 03:52
лайнарчета се шматкаше между Орлов мост и президентството. Това е и цялата "революция" днес...
цитирай
9. kanibal - Апостолофф е безкрайно прав, това ...
22.02.2013 08:36
Апостолофф е безкрайно прав, това бяха лумпени, които в нормалните държави биха пребили от бой, а нашите тъпанари ги изкараха герои, пфу.
цитирай
10. kostas - carmen , много ще е дълго да се обясняваме за "сенки и полу- сенки".....
22.02.2013 09:16
* carmen - човекът е фалирал, защо да не бъде на ...
21.02 23:29
човекът е фалирал, защо да не бъде на протеста, все пак се говори за сторителен предприемач, работил е в най-пострадалия сектор в икономиката *
цитирай
11. анонимен - Дали да плачем за измамници?
22.02.2013 09:22
Може би новината действа като отрезвител, защото част от публичната общественост изразяваше симпатии за неговата болка. Сега се оказва че тази болка е един вид възмездие.
цитирай
12. muerte - Не вярвах, ама - на!
22.02.2013 09:43
С теб сме на една позиция. Този път абсолютно се съгласявам с теб.

И при нас беше както в Сф, но в много по-малки размери. Жалко - българщината ни пак взе връх.
цитирай
13. kostas - * apostapostoloff - Вчера и завчера една шепа дрогирани и пияни 03:52 лайнарчета се шматкаше между Орлов мост и президентството. Това е и цялата "революци
22.02.2013 09:48
Тольо , най си добър да лежеш задници на Станишев и Борисов и подобни измекяри (справки -хороскопите на Апостолов по всяка недела на измекяра Кеворкян ) .Ако не са тези задници да си умрял от глад , !!! Успешно си намерил нишата да се изхранваш с продукта изпускан от усърдното ти близане , видно е от " езика " който показваш в блога.И понеже се опитваш да надничаш в не материята , (даваш оценки какво виждаш и усещаш ) по изразните ти средства разбирам ,че не си в състояние да преодолееш долната -задна част на гърба на индивидите. До там ти са възможностите , перуката няма да те направи по-умен , опит е за избиване на комплекси !! Начинът на живот си е твой , а забавлението от твоите изяви за мен !!))))За мен си пример: "Какъв не искам да бъда" !!
цитирай
14. kostas - kanibal , Много ти е " страшен -смешен" аватара..пуф ,да се чуди човек към кои органи си се специализирал ..
22.02.2013 09:54
* kanibal - Апостолофф е безкрайно прав, това ... *
цитирай
15. kostas - * nrjsoft - Дали да плачем за измамници? *
22.02.2013 10:05
Казано е : " На чужд гроб ,недей да плачеш ! " - Не знаеш къде му е главата и къде "онази работа " ...Да не се окаже ,че плачеш на грешното място
цитирай
16. kostas - * muerte - Не вярвах, ама - на! Жалко - българщината ни пак взе връх. *
22.02.2013 10:09
Тук не мога да те разбера !!! .......
цитирай
17. gocho52 - Димитър Борисов
22.02.2013 11:37
беше на подкрепящия митинг пред НС.
Имам си и аз обяснение, но ...неведоми са пътищата Бойкови.
цитирай
18. muerte - Мислех, че е ясно - сори.
22.02.2013 11:47
По принцип с тебе сме на различни политически позиции и доста често се конфронтираме. Няма лошо - казано е, че в спора се ражда истината. Не вярвах, че можем да бъдем на една позиция, що се касае за политика, но ако правилно сам разбрал поста ти - този път те подкрепям напълно.

А какво е жалкото ли? Ами това, че дори и един нормален протест не може да се направи в Бг. ВИНАГИ нещата ще се изкривят от разни интереси и ще се изродят в типично нашенски идиотизъм.
цитирай
19. voxpop - Автентичните протести нямат нищо общо с тези лумпени и провокатори,
22.02.2013 12:23
а честните протестиращи са десетки и стотици пъти повече от няколко десетки дрогирани пияндета. В повечето от случаите лумпените са тясно свързани с полицията или са част от крими контингента, който е зависим от тясно свързани със службите мафиотски структури, принадлежащи към кръгове както на ГЕРБ, така и на БСП. И едните, и другите са заинтересовани от компрометиране на протестите като основната им цел е да се съхрани статуквото и на светло да се изкарат именно хората, които са "жертвите" или "лидерите" както стана с този мъж или онази псевдо представителка на протестиращите, която се намърда до Бойко на брифинга. Както се вижда, основните медии също работят с пълна пара за прокарването на определени тенденции, правейки всичко възможно да манипулират общественото мнение със стари трикове, използвани от време оно.
Идиотчетата по протестите не са част от протестиращите, те са криминално проявени тийнейджъри, използвани от полицията и мафията, които в нашия случай са в много топла връзка. В този смисъл провокациите и манипулациите не са "българщина", а мафиополицейщина. Само дето тъпата ченгеджийница, която все още държи властта на всички нива в държавата не си дава сметка за едно основно нещо - нормалните българи повече не искат да се съобразяват с нейните правила и да живеят в условия на мафия. Затова управляващите от всички партии така са се вкопчили във властта и прилагат всякакви средства, за да разтурят и компрометират протестите. Тях ги тресе такава параноя, че са готови на всичко.
Протестите, обаче, продължават и ще продължат, докато партиите и техните представители, управлявали до момента не излязат от политическия спектър завинаги, а олигарсите с всичките им монополи, фирми, фирмички, офшорки, банкови сметки и пр. не бъдат осъдени с конфискация на имуществото и възстановяване на парите в хазната. Младите образовани българи, необвързани с партии и тъмни структури, са повече от 50 процента от общия брой избиратели.
От това се страхуват управляващите.
цитирай
20. kostas - muerte , недей да съжаляваш , винаги ще сме на контра, защото в думата " българщината "
22.02.2013 12:47
ти влагаш смисъл за нещо пошло , тъпо ,елементарно...В един по-предишен мой постинг ,ме прати да да емигрирам на "майната си" ,но майка ми е тук!!! Няма как да те разбера в израза ти "типично нашенски идиотизъм" ,защото не споделям идеотизма !!! Изпадаш в голяма грешка като се изразяваш в ущърб на БЪЛГАРСКОТО ! Явно двете ти висши форми на образования (според твоите твърдения ) не са достатъчни да изразиш мисълта си . Приемам тази част от коментара ти - " но ако правилно сам разбрал поста ти - този път те подкрепям напълно. " - Чест и почитания !
цитирай
21. kostas - Това е "камъчето в обувката " на т.н. елит ,защото разбират ,че НЕ са ЕЛИТ А ГАНГСТЕРИ !!
22.02.2013 12:55
* Младите образовани българи, необвързани с партии и тъмни структури, са повече от 50 процента от общия брой избиратели.
От това се страхуват управляващите. *
цитирай
22. kostas - brancaleon - Стана ясно, - ТАКА Е ..И ДРУГИ ДАЛАВЕРИ ЩЕ ИЗЛЕЗАТ!!!
22.02.2013 14:01
В.Томова: Ц.Бориславова искаше ЧЕЗ, кръгът Борисов получава по 90млн. на месец
[В.Томова: Ц.Бориславова искаше ЧЕЗ, кръгът Борисов получава по 90млн. на месец] 03:01

BGNES TV

[Увеличи шрифта] [Намали шрифта]

Изключително скандално е, че държавата в лицето на бившето правителство на Бойко Борисов и на ГЕРБ, които не си мръднаха пръста да контролират по всякакъв начин ЕРП-тата и затова се стигна до тези спонтанни протести и тази революция в страната, се подменят от така наречените олигарси в момента.

Това каза пред БГНЕС собственикът на разследващия информационен сайт Афера Веселина Томова.

"Афера" разкри, че именно енергокомпанията ЧЕЗ силно я интересува и е силно зависима от премиера Борисов. Миналата година неговата приятелка Цветелина Бориславова е имала преговори за закупуване на държавните дялове в енергокомпанията ЧЕЗ. Преговорите са се водили в Париж. За нейно огромно съжаление, обаче, сделката се проваля и оттам идва по някакъв начин вече вендетата на Бойко Борисов към ЧЕЗ, каза Томова.

Странно е защо единствено срещу ЧЕЗ са насочени т.нар. големи разкрития след дъжд качулка на слугинските медии в лицето на в. "Труд", в. "24 часа", медийната монополна компания на Делян Пеевски и Ирена Кръстева, които са съсредоточени единствено в ЧЕЗ, където е Митко Каратиста, приятеля на Пашата, в Надзорния съвет на енергокомпанията. Дали защото Цветелина Бориславова е загубила възможността по някакъв начин да купи държавните дялове, настрои всичките тези слугински медии, които са все още под ръководството на Цветанов и Борисов да търсят разкрития само в тази енергокомпания. За разлика от всички останали, които остават в сянка. И така по този начин според мен протестите се дирижират задкулисно и медийно към определени интереси на върхушката в ГЕРБ и по-скоро около кръга около Бойко Борисов, подчерта Томова.

Подменя се протеста, подменя се това, което искат гражданите, а никой до този момент не разкрива истинската продажба на държавните дялове в ЧЕЗ – продадени ли са, как са продадени, на кого са продадени. Много важен е моментът, който тепърва предстои да разкриваме в "Афера", че на месец 90 милиона се вземат от ЧЕЗ, от определени кръгове, отново свързани с подфирми, свързани с Бойко Борисов. Това показва и че по някакъв задкулисен и режисьорски начин определени мощни и финансови кръгове корпоративни, т.нар. олигарси, които подкрепят правителството на Борисов, могат спокойно да дирижират протестиращите, защото давайки напред разследвания и атаки срещу определени единствено фирми, това означава, че гонят собствените си интереси. Затова нека всички протестиращи много да внимават кой и как ги манипулира и да искат всичко на масата, не само за ЧЕЗ, а за всички останали енергокомпании и за всички тези държавни органи, които са си затваряли очите и защо са го правили и срещу какво, каза още Веселина Томова. /БГНЕС
цитирай
23. voxpop - Нека само да не забравяме, че осн...
22.02.2013 14:24
Нека само да не забравяме, че основният девиз на протестите е:
"НАРОДЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА"
Не е нито само срещу ЧЕЗ, нито само срещу Енерго-про на ТИМ, нито само срещу монополите като цяло, а срещу цялата мафиотско организирана система със съдействието на службите и всички бивши и настоящи структури на БКП/БСП.
В това число влизат както всички партии, които в момента са в Парламента, така и Президентът, така и всички гравитиращи около тях обръчи от фирми и олигарси.
Ако някой си мисли, че с жалката си абдикация и безумно тъпия цирк, който разигра, Голямата Тиква ще замаже очите на протестиращите българи, значи е жестоко заблуден.
цитирай
24. kostas - НАРОДЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА - ТАКА Е !!!
22.02.2013 14:42
* voxpop - Нека само да не забравяме, че осн...
14:24
Нека само да не забравяме, че основният девиз на протестите е:
"НАРОДЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА"
Не е нито само срещу ЧЕЗ, нито само срещу Енерго-про на ТИМ, нито само срещу монополите като цяло, а срещу цялата мафиотско организирана система със съдействието на службите и всички бивши и настоящи структури на БКП/БСП.
В това число влизат както всички партии, които в момента са в Парламента, така и Президентът, така и всички гравитиращи около тях обръчи от фирми и олигарси.
Ако някой си мисли, че с жалката си абдикация и безумно тъпия цирк, който разигра, Голямата Тиква ще замаже очите на протестиращите българи, значи е жестоко заблуден. *
цитирай
25. muerte - Ако не знаеш, вече всичко се лекува.
22.02.2013 15:05
Ако това не го разбираш - НАИСТИНА трябва да се лекуваш.
А това пък, че не знаеш израза "Хубава работа ама българска" също си е за твоя сметка. Протестите са точно олицетворение на този израз.

"Булгар, булгар!" - това е май твоето разбиране за българщина. И да - протестите на маскирани пияни и дрогирани лумпени с камъни, бомбички и димки са си чист идиотизъм. ТОВА ли е твоето разбирането за българщина?!?

Това, че съм те пратил на майната ти искам да го видя, че нещо се унесе в хиперболите. Може да съм те пратил да ходиш в С. Корея (нали уж комунизЪма е супер), но никога не падам на махленско ниво. Дори икогато се опитват да ме предизвикат.

П. п. Мда, имам две висши, никога не съм го крил. История и право. Пробвай и ти поне за едно. Сега ги раздават по път и над път. Не е трудно.
цитирай
26. kostas - Да ти кажа открвено - Нямам желание да се занимавам с теб.....
22.02.2013 15:26
* muerte - Ако не знаеш, вече всичко се лекува. *
цитирай
27. blogerka - за протеста
22.02.2013 16:07
протести трябва да има, за да се осъзнаят управляващите. а то във всяко стадо си има и мърша.
цитирай
28. kostas - протести трябва да има, за да се осъзнаят управляващите.
22.02.2013 16:26
* blogerka - за протеста
16:07
протести трябва да има, за да се осъзнаят управляващите. а то във всяко стадо си има и мърша. *
цитирай
29. stealth - Съюз на антифашистите
22.02.2013 17:19
Този, т.н. "пострадал" от полицейските репресии, още на другата сутрин беше в една от червените телевизии. И на въпрос кой е, що е, отговори -"Член съм на съюза на антифашистите. Плащам си редовно членския внос"
А и защо този комунист се бута посреднощ между протестите? А се разбра че не полицаите са му пукнали червената тъпа кратуна.
Някой да коментира, че нямало червени провокатори на протестите?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3273870
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031