Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2013 10:41 - Ще видите Шенген през крив макарон
Автор: christof Категория: Други   
Прочетен: 4374 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 21.01.2013 12:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
           Толкова много се изговори за тоя опит за атентат срещу Доган, че чак ми се повръща вече. Стигна се дотам, че тук в блог.бг 90% от постингите бяха все на тази тема в продължение на два дни. Не че това беше някаква огромна изненада, де. Тук е пълно с капацитети, държащи непременно да се изкажат по темата на деня - нищо, че преди тях още стотина други капацитети са се изказали ТОЧНО по същата тема.
           Лично на мен изобщо не ми дреме за Доган, нито пък ми пука дали атентатът бил инсцениран от самото ДПС, от ГЕРБ или от ЦРУ и МОСАД. Само ще кажа, че ако наистина някой искаше да го убие, сега Сокола вече щяха да го опяват ходжите, а атентаторът щеше да е застрелян на място още на трибуната - т.е., както се прави по принцип. Съвсем друг е въпросът, че един професионален наемен убиец в никакъв случай нямаше да действа по този начин - примери в историята колкото иска човек. Така че - дотук с това.
           Постингът ми е инспириран от нещо друго и то няма нищо общо със самия акт на "опита за убийство" срещу Ахмед Доган.

           Ще си го кажа направо.

           По-скоро ще попитам направо.

           А бе, вие защо пребихте човека от бой?

           Често казано, аз такова млатене не бях виждал през живота си даже и на улицата, или дори между футболни агитки от ултраси. Доколкото знам, при агитките дори си има правило, когато се уговарят да се срещнат в някой парк за битка - щом противникът ти е свален на земята, не го риташ. А тия тъпаци буквално смляха момчето от бой пред очите на цяла България, на цяла Европа, че и на целия свят. Сигурно говедата си мислят, че все още живеем в деветдесетте и всичко е скрито-покрито. Явно на говедата не им е ясно, че днес достъпът до информация е по-лесен, отколкото да си намериш чорапите сутрин, че е много по-лесно да разбереш курса на монголския тугрик спрямо китайския юан, отколкото да се изпикаеш.
           Нека сега всички хууууубаво да видят за какво иде реч в демократичната държава България, член на ЕС, в 21-ви век!!!
           Може и да не съм чак такъв капацитет, но, след като повалихте човека на пода, взехте му оръжието и му скочихте отгоре няколко здрави бабанки, практически той вече би трябвало да е обезвреден. Едва ли има някакъв шанс да се противопостави на четирима-петима обучени, здрави мъже. Нали така? Тогава какви бяха тези дивашки изстъпления да го псувате на майка, да му скачате отгоре, да го ритате в главата, след това един друг тъпанар да му нанесе поне десет последователни юмручни удара в лицето, при положение, че той вече само се защитаваше, за да не го утрепете от бой? Какви бяха тези мутренски похвати? Липсваха само анцузите и бухалките, мен ако питате.
           Значи какво излиза - когато на някой криминално проявен боклук ченгетата му обършат два шамара, веднага става огромен проблем и всички започват да говорят за полицейски произвол и насилие. По тази логика, всеки квартален наркодилър, който е зарибил детето ви с дрога, може да осъди ченгетата в Страсбург (или там, където ги съдят), че са му скъсали ципа на якето при задържането и това да мине за нарушаване на гражданските му права, а когато някой напълни пистолета си с пипер и го насочи към главата на Доган, можете да си го убиете от бой като стой, та гледай, пред очите на всички!? Що за идиотщина е това!? Що за хора живеят в тази страна, та почти никой да не обърне внимание и да коментира това грозно изстъпление? В продължение на два дни чета едни и същи глупости - и тук, и в други сайтове. Било инсценировка, Доган сам си го бил направил, жалко, че не успели да го убият, правели хората на балъци с този театър, било най-новият турски сериал, било поръчка на ГЕРБ, било не знам си още какво. Само глупости! И тук таме, в някое свряно в ъгъла коментарче, ще видиш някой да се възмущава с половин уста от зверския побой над момчето, а коментарът му да се изгубва в лавината от "компетентност" и омраза, наводнили Мрежата.
           Що за народ сте, бе!
           После се чудите и псувате холандците, че постоянно спират България за Шенген. Ето, сега вече, като ви спрат за пореден път, поне ще знаете защо са го направили.
           Защото след тази адска простотия, българският гъз вече лъсна с пълната си прелест и ще видите Шенген, ама през крив макарон.




Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. muerte - Абсолютно си прав.
21.01.2013 11:42
Особено при сръвнението с полицейщината. Е да, ама не. Нямало да повдигат обвинения на побойниците, защото били в афект. Това поне според софийския градски прокурор Кокинов. А на един от гардовете, опитали се да спрат башибозука, даже са му счупили ръката!
Мила родна картинка. Ама иначе ревем за "права и свободи!"
цитирай
2. christof - Какъв афект, бе!? Това са профес...
21.01.2013 12:39
Какъв афект, бе!? Това са професионални гардове - те БИ ТРЯБВАЛО прекрасно да знаят как се действа в подобни ситуации. То си има правила. В крайна сметка охраняват един от най-известните политици в България, а не кварталната бакалия. Афект!!! Много им е лесно да се оправдаят с афект, след като се изложиха като кифладжии. И то, мани тях, ами изложиха и цяла България.
цитирай
3. mar866 - ...
21.01.2013 13:52
ще видиТЕ? ти от кои си, от шенгенците ли?
цитирай
4. christof - ще видиТЕ? ти от кои си, от шенген...
21.01.2013 16:16
mar866 написа:
ще видиТЕ? ти от кои си, от шенгенците ли?

Ако имаш да казваш нещо по темата, кажи го. Ако нямаш - най-учтиво ще те помоля да си намериш друг блог, където да спамиш.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: christof
Категория: Забавление
Прочетен: 792695
Постинги: 130
Коментари: 2502
Гласове: 3898
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031